Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Majlis Perkahwinan | Shila Amzah Dan Sharnaaz Nikah Senyap-Senyap???

on 26 March 2012

Salam sejahtera... Setelah lama bercinta dengan pelakon popular Sharnaaz Ahmad, akhirnya mereka disatukan di tali perkahwinan. Sebenarnya Shila Amzah dan Sharnaaz belum kahwin. Shila telah menjalani shooting untuk majalah perkahwinan INSPIRASI PERKAHWINAN je. Sekali sekali nak bergurau dengan pembaca, ape salahnya kan. ahaha


ingin lihat gambar Shila Amzah dan Sharnaaz ketika hangat bercinta, klik sini
SUMBER
Ranking: 5

{ 12 ong gedek gedek... read them below or add one }

Sheqynne Hotloverzs said...

ingatkan betol 2 .. buat suspens jerk ..


26 March 2012 at 11:26
Detective Fiqa said...

laaa. hahha. tapi lawalahh dia ^^ cantikk jee


26 March 2012 at 11:41
eLL said...

hehehehe..terkejut tgk tajuk


26 March 2012 at 11:46
naiemah_ramli said...

lah..ingtkan btol2 td...hihi..tp cantik lah shila amzah ni.. ^_^


26 March 2012 at 14:51
Hanif said...

Hampir2 nak call Shilam nak tanya kenapa kahwin tak jemput aku....


26 March 2012 at 16:13
Sally Yatiey said...

Ingatkan betul shila Amzah nikah senyap2 ;p haha


26 March 2012 at 16:25
cik kiwi's said...

tajuk macam nak rak. hahaha


26 March 2012 at 16:27
LuRzA A.K.A [OtAkU] said...

salam..

pandai wat gimik yoo..hihi


10 May 2012 at 10:56
Siti Sarah Noorrani said...

Tajuk berbaur fitnah!
Shame on you! Nak kan sensasi punya pasal... Sanggup...


20 September 2012 at 23:15
yolaboutique.blogspot.com said...

Erm...nice story tapi tak suspen sangat coz dia tak bertudung...


15 November 2012 at 23:23
AFNI said...

bohong!!! :P


25 June 2013 at 23:15
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved