Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

(Gambar) Cara Orang China Buat Kobis Palsu

on 6 March 2012

Salam sejahtera... Jika sebelum ini di Malaysia, kita digemparkan dengan kewujudan telur palsu atau tiruan. Tetapi lain pula di China, mereka berjaya menghasilkan kobis palsu. Kami tidak tahu bahan apa yang mereka gunakan sehingga ia menjadi 'sebijik' seperti bunga kobis yang asli.

 
 

p/s: Hati-hati semasa membuat pilihan makanan...  (SUMBER)
Ranking: 5

{ 8 ong gedek gedek... read them below or add one }

Aisyah Ahmad said...

orang china memang suka meniru.belilah kobis cameron.hehehe


6 March 2012 at 12:05
Detective Fiqa said...

haha. =.= nak tiru2 pulak =.=


6 March 2012 at 14:42
dayat said...

pastikan kobis ada cop original dan halal


6 March 2012 at 15:41
Anonymous said...

ni kat jepun daaaa. untuk display kat restoran.

http://www.youtube.com/watch?v=4xhIvzyca_o


6 March 2012 at 16:07
remyhazza said...

cam real jer kobis tu... ingat tak dulu kat penang ade telur palsu....
mcm2 skrg nie....


7 March 2012 at 00:33
Anonymous said...

bangang... tuh wax lar.. untuk display... pahtuh tuh tulisan jepun... double bangang....


7 March 2012 at 16:49
Anonymous said...

blog2 malaysia suma trend mcm ni. mende2 nak post da la copy paste, pastu betul ke tak, langsung xkira.. lol. suruh blog owner post dunia nak kiamat sebab godzilla kuar dari china... lmao


7 March 2012 at 16:51
Anonymous said...

stakat ilmu copy paste, baik xpayah... google dh ade, senang2 jer bleh check reliability sources atau facts tuh... tp xnak guna... nk tunjuk juga org malaysia nih kurang pandai... memalukan....


7 March 2012 at 16:55
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved