Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Kumpulan Hackers Malaysia, Dragon Force Lumpuh Laman Web Hina Islam

on 9 March 2012

Salam sejahtera... Sebuah kumpulan penggodam (hackers) yang bergelar Dragon Force berjaya memusnahkan laman web menghina Islam termasuk laman web “Burn The Quran’ yang secara terang terangan menghina Islam dengan menyediakan aplikasi bagi membolehkan pelawat laman web itu membakar Al Quran dan juga laman sesawang Erykah Badu yang panas dengan tatu Allah di dadanya kebelakangan ini. Sebelum ini, mereka berjaya melumpuhkan Group Facebook yang ditubuhkan penyokong kelab murtad di Malaysia dan Singapore.

 

ingin tutorial hack (defacement / backtrack) blog/website, klik sini
SUMBER
Ranking: 5

{ 9 ong gedek gedek... read them below or add one }

Domu-kon said...

macam2 la zaman sekarang nie..memang nak dekat kiamat agaknya


9 March 2012 at 11:44
Cik tikah said...

erm... nak baut ape dgn dorang ni? doakan je la yg mampu


9 March 2012 at 14:01
SITI NUR AMIRAH ! said...

dunie2 . macam2. semoge diorang sume tu bertaubat :(


9 March 2012 at 14:43
Detective Fiqa said...

bguslah jorang musnahkan laman web tu.
org kafir sntiasa nak jatuhkan Islam =.=


9 March 2012 at 14:54
Boyz_ed said...

Terbaikkk ! Baru syok maa . ~Baru ada fight !


9 March 2012 at 15:57
KakiWayang.com said...

macam ni la kita mau...terbaik uh...


9 March 2012 at 19:46
.........cP~ said...

Salam.

Berjuang melalui teknologi..Semoga Allah terus tetapkan niat mereka untuk berjuang di jalanNya.


9 March 2012 at 21:59
Aida Omar said...

actually nya depa nie ada group dalam yang secret yang open nie just untuk memanaskan umat Islam..yang secret tu la yang kita risau depa berdakwah dalam tu..


9 March 2012 at 22:11
remyhazza said...

kelebihan yg ade...gunakanlah ke arah kebaikan.....


9 March 2012 at 23:37
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved