Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Gambar Terkini Nur Amalina Che Bakri Seksi - Pelajar Cemerlang SPM 2005

on 11 March 2012

Salam sejahtera... Tahun lalu, kita telah digemparkan dengan berita mengenai pelajar cemerlang Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2005, Nur Amalina Che Bakri yang kelihatan seperti sudah hilang budaya ketimuran dengan berpakaian seksi. Sekarang, beliau sedang menamatkan pengajian tahun akhirnya dalam pengajian perubatan di Universiti Edinburgh, Scotland.

Berita terkini adalah Nur Amalina akan muncul tidak lama lagi di dalam rancangan Nona TV3. Sekarang ini pengacara Nona, Neelofa berada di University of Edinburgh untuk temubual eksklusif bersama Nur Amalina Che Bakri.


lagi gambar Nur Amalina yang seksi, klik sini
SUMBER
Ranking: 5

{ 8 ong gedek gedek... read them below or add one }

remyhazza said...

kelas kau dik neelofa......
sampai ke oversea cari berita pasal amalina nie....


11 March 2012 at 01:00
Lea Isnawi said...

pjgnya rambut dia


11 March 2012 at 01:03
cik e said...

rambut daring nyah . hehehe


11 March 2012 at 01:47
faiz fakhirin said...

aku tgk rancangan nona sbb neelofa...hahahaha..tapi aku xtgk pn.


11 March 2012 at 01:50
naim said...

hope dua2 orang cepat cover aurat.

http://pemudattbc.blogspot.com/2012/03/ustaz-azhar-idrus-lulus-universiti-tapi.html


11 March 2012 at 07:54
Aida Omar said...

bukan nak judge dia.. tapi bila tgk warna dekat rambut tu macam mana nak solat eh.. tapi tak pe la itu semua dia dengan Allah.. hope dia terus cemerlang dalam pelajaran dan kehidupan... Cantiknya Neelofa..jeles hokay.. haha


11 March 2012 at 08:56
Detective Fiqa said...

walaupun nobody is perfect tapi. takkan sampai mcm tu sekali. hmm :( kata pelajar cemerlang tapi hmm


11 March 2012 at 11:20
Faizz's Jamil said...

lain org lain caqa . xleyh nk kata kt sumbody tuh sesuka hti .

manuksia bleyh berubah sekelip mta ja . peace -.-v


11 March 2012 at 18:14
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved