Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Gambar Terbaru Neelofa Yang Seksi Dan Hot

on 12 March 2012

Salam sejahtera... Siapa yang tidak kenal dengan Neelofa??? Juara Dewi Remaja 2010 ini semakin lama semakin hangat semakin laku macam pisang goreng panas yang dijual pada musim hujan, selalu mendapat perhatian di internet, media massa mahupun media cetak. Sekarang, mari kita terjah gambar terbaru Neelofa yang seksi dan hot ini. Auuuwwwww!

 
 

ingin tengok kaum kerabat Neelofa yang cantik-cantik, klik sini 
Birthday Party Neelofa yang sangat happening, klik sini
lagi gambar Neelofa yang hot dan seksi, klik sini
Ranking: 5

{ 17 ong gedek gedek... read them below or add one }

Detective Fiqa said...

kalau tak ape kak? cecite sikit :P hahaha

hm bolehlaa.tapi tutup aurat lagi lawa :)


12 March 2012 at 14:44
Jos Revalution said...

hahah..memang hot terutama yg last sekali tu..namapk tuut..kahakah..gmbar tu dah ada blog yg post dgn tajuk gambar nelofa nampak suar dalam..hahaha..

entry seo ni.. :)nak pinjam kejap ye.. :)


12 March 2012 at 14:46
Syafiqah said...

kak manusia nihh memang nak famous takkan dengan cara nihh!!??


12 March 2012 at 15:03
Phat said...

seb baik gambar last tu pakai tight kalo pakai spender je mau budak2 buat bahan wakakaka


12 March 2012 at 15:05
Nurul Faiz Bikers said...

itu baru hot kat dunia.
hot kat akhirat belum tahu lagi.


12 March 2012 at 15:15
Jos Revalution said...

hahaha..pasal buat entry ni.xpasal2 dapat komen yg membina.. :)..


12 March 2012 at 15:33
amy syahiera said...

haha , cantekk dea nie ,
tp seksi sgt :D


12 March 2012 at 15:43
Syamira Yahya said...

suke die pkai tdung, ayu je. .hee ^^
oh ye, sye lg mnt kat izara. . :)


12 March 2012 at 15:53
Cik tikah said...

sayanglah. mak dia pakai tudung. anak x pakai pulak :(


12 March 2012 at 19:48
cik apa saja said...

katanya diberinye pendidikan agama yang cukupnya...tapi ~~~ sepertinya, tidak berkesannye....


13 March 2012 at 00:10
Anonymous said...

awat la bongok sngat ni,bajet cantik? tak reti hargai anugerah kecatikan tu? bajet hot owg ramai minat??


13 March 2012 at 03:23
Nana said...

rugila loofa ni...muka cantik,tapi seksi plak..kalau tutup aurat kan ramai lagi lelaki baik sukaa..kann


17 March 2012 at 00:54
Anonymous said...

aku tgk dpt dosa. blogger ni plak dpt dosa berganda2 sbb upload gmbr mcm ni. dsr gila traffik. agak2 duit iklan tu halal ke x ye?


20 March 2012 at 10:08
frogos said...

mantap seh die nie...huhuhuh


31 March 2012 at 22:10
Anonymous said...

neelofa ni ambik pic xpenah tnjuk bawah lengan die sebab..hahah sapa yg da tgk dpn2 taw laa..hahaha


19 June 2012 at 13:06
JobSeekers said...

neelofa oh neelofa...makin hot


2 August 2012 at 13:13
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved