Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Gigi Berterabur Dianggap Cute Di Jepun?

on 25 March 2012

Salam sejahtera... Adakah anda mempunyai masalah gigi berterabur atau tidak tersusun? Usah risau lagi dengan permasalahan gigi anda itu kerana anda juga dianggap cute sebenarnya. Tidak payahlah anda bersusah payah mahu meratakan gigi anda yang berterabur itu kepada gigi tersusun. Di Jepun, sesiapa yang mempunyai gigi seperti ini adalah seorang yang comel atau cute.

Orang Jepun mementingkan warna gigi tersebut putih berbanding gigi tersusun. Barulah nampak asli skit, jika tidak nampak macam gigi palsu pula. Tahukah anda, Doktor gigi di Jepun ada menyediakan perkhidmatan menjadikan gigi anda seperti model di gambar ini tau. Jangan rasa pelik ya!

 

ingin tahu info menarik mengenai gigi haiwan yang unik, klik sini
SUMBER
Ranking: 5

{ 11 ong gedek gedek... read them below or add one }

aswadz said...

mgkn. sbb aku tgk ada je selebriti jepun gigi terabur. tp x pernah wat pembedahan btol kan gigi pun.


25 March 2012 at 08:36
♥ Nana BamBam ♥ said...

kadang tengok juga orangnye camne...huhu :P


25 March 2012 at 09:31
iu said...

manis &unik... ;)


25 March 2012 at 10:08
.........cP~ said...

Salam.dulu memang malu orang asyik cakap saya ada gigi siung. Itu lah complex diri saya.sekarang rasa gigi ni la yang buat rasa cute..wahaha.perasan jap.


25 March 2012 at 10:08
Cik tikah said...

suka tgok org yg ada gigi taring :)


25 March 2012 at 12:00
Koding said...

Segalanya kurniaan dari Allah...
Alhamdulillah...


25 March 2012 at 16:07
steffany daph said...

ok gak tgk gigi mcm tu (: especially gigi taring. hoho.


25 March 2012 at 17:45
Rakan Blog said...

N3 yang menarik....tapi sayang,ramai yang belum baca....apa kata share kat web ni
RakanBlog . Meningkatkan trafik dan follower blog .Rangkaian bloggers Malaysia.


25 March 2012 at 19:57
Mohd. Firdaus said...

bkn gg bertaburn lar~ kt sne famous gg taring.. huhu


28 March 2012 at 01:07
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved