Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Pengiklanan (Letak Banner dan Advertorial)

on 12 April 2012

Salam sejahtera... Sejak traffic Blog Katak Comel kian hari kian bertambah hari ke hari, saya ingin membuka ruang iklan kepada yang berminat untuk promosi bisnes atau personal anda di Blog Katak Comel.

Servis pengiklanan ini juga bertujuan bagi menyokong blogger-blogger dalam kategori BLOGSHOP ataupun kepada USAHAWAN INTERNET di mana menyediakan perkhidmatan jualan dan servis-servis tertentu. Selain itu, kepada blogger-blogger yang ingin menaikkan trafik pun dialu-alukan untuk beriklan dengan kami.

Mengapa Anda Perlu Beriklan Dengan Kami???

Trafik yang tidak berhenti-henti masuk ke blog ini..
Kami update lebih dari 3-5 entri dalam 1 hari.
Alexa ranking blog ini bawah 160 000 dan akan semakin rendah setiap hari.
Harga yang kami berikan sangat murah dan akan lebih murah jika anda mengambil tempoh yang lama..
Kami akan berikan harga yang lebih murah kepada yang beriklan dengan kami pada bulan seterusnya.

Berikut adalah statistik pengunjung harian di blog Katak Comel...

Pengiklanan (Letak Banner dan Advertorial)
klik gambar jika kurang jelas
klik gambar jika kurang jelas




Jenis iklan yang disediakan :



 ---------------------------------------------------------------------------------------

Pakej A (Banner)  


Iklan saiz 720 x 90

Lokasi di bawah header (tidak terhad)
(1 bulan RM40)
Iklan saiz 500 x 70

Lokasi di atas entri ( tidak terhad )
(1 bulan RM 20)
(2 bulan RM 35)

Iklan saiz 125x125

Lokasi di atas side bar ( terhad 4 iklan sahaja )
(1 bulan RM 10 )

p/s: Selain tempat-tempat yang dinyatakan di atas, anda juga boleh negotiate di mana anda ingin meletakkan banner anda contohnya di atas header, di bawah entri dan sebagainya.
---------------------------------------------------------------------------------------

Pakej B (Advertorial)

- 4x review sebulan
- Harga : RM30 sebulan

Syarat:- tiada unsur lucah 18sx dan MLM
- sediakan entri anda ya!

---------------------------------------------------------------------------------------

Berminat beriklan di miraakim.blogspot.com?

Cara Pembayaran : CIMB Bank
Nombor akaun : 0510-0033-9225-28
Nama : Akmal Hakim bin Shamsudin

Cara Pembayaran : Maybank
Nombor akaun : 162085491049
Nama : Nur Amira binti Mustafa

Selepas pembayaran di buat, anda perlu menelefon atau SMS saya.
Sila bagi tahu tarikh dengan masa anda membuat pembayaran.

Sebarang pertanyaan anda boleh menghubungi :
Email : remynaomi@gmail.com
Facebook remynaomi@gmail.com (Akmal Hakim)
Nombor Telefon : 017-5403454
Ranking: 5

{ 3 ong gedek gedek... read them below or add one }

Spudin said...

macam mana nak dapat kan trafik banyak macam ni ? jeles :(


12 April 2012 at 12:44
cik violet said...

berminat. tapi pakej b tu memang setiap entry kita yg akan sediakan ekk??


15 June 2012 at 13:48
cik violet said...

email me more detail boleh? cikviolet@yahoo.com


15 June 2012 at 13:48
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved