Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

(Gempar) Kontroversi Tengku Mahkota Johor Dan Neelofa Bergaduh Di Twitter

on 1 April 2012

Neelofa dikatakan bergaduh dengan Tengku Mahkota Johor di laman twitter, namun tidak pasti sebab dan punca perbalahan itu. Berikut adalah status di twitter yang sempat diambil.


ingin tengok kaum kerabat Neelofa yang cantik-cantik, klik sini
Birthday Party Neelofa yang sangat happening, klik sini
ingin lihat Neelofa tanpa make up, klik sini
lagi gambar Neelofa yang hot dan seksi, klik sini dan sini
gambar 'dating' Fazura dan Tengku Mahkota Johor, klik sini
ingin baca lagi pergaduhan Tengku Mahkota Johor sebelum ini, klik sini
SUMBER
Ranking: 5

{ 12 ong gedek gedek... read them below or add one }

zafira othman. said...

tuanku,tuanku. bukan begini caranya untuk berbicara. dimana "beta" "hamba" nya? haha


1 April 2012 at 05:08
spartan said...

Pembetulan tuan tanah..neelofa x gaduh dgn TMJ tp TMJ gaduh sendiri2..bengong gittew...dia komen dn mgaibkn neelofa & fans Lofa marah troll dia blik..and dia naik angin dn terus repot police bagitau dia kena troll( eh kalau kene troll dkat Twitter boleh report polis eh...bykny masa terluang polis tu..) yg pling lucu..semua dia mulakn dulu lepas tu dia pula yg terhimpit n terasa atas perbuatn sendiri..kelas gitu..hahaha( gelak guling2)


1 April 2012 at 07:31
Miss Purple Ungu said...

x pasal2 je semua org tau dorang gaduh huhu


1 April 2012 at 10:06
remyhazza said...

mari kita lihat siapa yg menang !!!!!!
timun ngan durian nk berperang..... rasanya dah tahu jawapan....


1 April 2012 at 16:38
Cik tikah said...

amboi, beraninya neelofa ni..


1 April 2012 at 19:57
PaaN said...

lantak dye la nk gaduh pon...ade aku kisah...neelofa tu sape ntah...ta penah aku tgok p0n XD


4 May 2012 at 07:44
Anonymous said...

kita ni hamba Allah,xperlu berHAMBA2 sesama manusia


6 July 2012 at 02:02
khairul akmal bin azman said...

untung la if ada kuasa dan duit.


3 August 2012 at 11:41
Anonymous said...

Sebenarnya TM Johor yang boya darat tu nak mengorat / menggoda Neelofa yang cun tu, tapi Neelofa maklumlah artis bermaruah, cantik kenalah jual mahal sikit. Apa dia ingat Neelofa tu macam Fazura ke boleh senang2 dapat?
Itu sebab Tengku Mahkota Johor marah sangat sampai meraban pada Neelofa.
Itu kesah sebenarnya, korang mana tau


9 August 2012 at 17:10
MingHuiRaingerz said...

act cool la tu nak ngorat neelofa...tapi x kena layan..wat malu ja

Kejadian Punting Beliung Berapi Di Australia (Video dan Gambar)


20 September 2012 at 11:26
shameel Iskandar said...

Aku sokong Neelofa 100% sebab Neelofa tu cantik dan sopan santun orangnya


23 June 2013 at 14:33
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved