Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Gempar!!! VIP Taja Undian Tasha Shilla Untuk Menang Artis Baru Wanita Popular???

on 11 April 2012

Kontroversi lagi. Kali ini pasal Tasha Shilla yang menang kategori Artis Baru Wanita Popular. Ada juga terbaca dalam Facebook yang undian paling tinggi selepas Aaron Aziz untuk kategori Bintang Paling Popular adalah Tasha Shilla.

Ada kemenangan yang sememangnya sudah kita jangkakan namun paling mengejutkan ada pihak yang mula mempertikaikan kemenangan Aaron Aziz selain menuduh Tasha Shilla yang menang kategori Artis Baru Wanita Popular sebab kononnya dia mendapat tajaan VIP untuk beli borang dan Khidmat Pesanan Ringkas (SMS) undi daripada peminat.

Cerita itu telah tersebar pada malam selepas majlis ABPBH 2011 selesai. Biasalah, dalam mana-mana anugerah pun akan ada kontroversi lebih-lebih lagi yang bercorak undian masyarakat. Mungkin juga itu semua cakap-cakap di belakang yang masih terperanjat dengan kemenangan mengejut Tasha Shilla sebagai Artis Baru Wanita Popular.

Semua itu hanya andaian semata-mata kerana tahap apa yang lebih penting setiap undian yang masuk itu adalah menerusi borang khas dan semua kiraan undi itu diaudit oleh badan khas yang dilantik pihak penganjur.

Soal tuduhan artis mendapat tajaan VIP untuk menang mestilah ada bukti. Nanti silap cakap bahaya. Janganlah kita dengki-dengki sebab semuanya adalah rezeki masing-masing.

Umum mengetahui populariti ini adalah perkara subjektif dan jangan kita ingat yang selalu keluar majalah atau akhbar itu petanda sudah cukup popular.

Apapun, selamat maju jaya untuk Tasha Shilla.


SUMBER
Ranking: 5

{ 7 ong gedek gedek... read them below or add one }

remyhazza said...

dah rezeki dia.....
kalau pun ade vip yg taja undi.....
duit vip tu yg keluar....


11 April 2012 at 10:57
Nur Asmida Bt Karim said...

haish pelik btol manusia ckrg nie . bnde mcm tuh pon nk kecoh . bia je lah bnde dh lepas . abpbh tuh pon dh hbis . next year plak cte kay .
yg pntg ape yg dh lepas tk pyh nk cte2 . nampak cgt de sifat dengki . tk fhm tol . tk minat cgt pelakon nie tpi rse nya dy okay je . dh rezeki dy kan , alhamdulillah lah =)


11 April 2012 at 11:21
faizulosman said...

apa-apa pun dia dah menang... anugerah tak boleh di tarik balik... terima je lah...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/second-day-during-holiday.html


11 April 2012 at 11:35
shafiq said...

HAHA , lawak ar , yang lepas pasal Aaron Aziz menang kecoh ,

ni pasal tasha shilla menang pun nak kecoh , aiyakk ,

bahang ABPH memang susah nak hilang ar , lepas satu2 isu timbul pasal kemenangan yang ada kontroversi ,


11 April 2012 at 11:42
♥ Nana BamBam ♥ said...

eish macam2....artis skg dijulang2kan , kenapa bukan para ulamak dijulang2kan ?


11 April 2012 at 11:50
adam narzuan said...

biar laaa... pemenang atas undian.. walaupun xminat sgt kat tasha shila ni, tapi dunia hiburan sekaran semakin banyak pengaruh2 luar... bukan bersandarkan bakat..


11 April 2012 at 13:28
steffany daph said...

tasha mmg ada bakat besar utk menang. dia layak dpt trofi tu.


11 April 2012 at 16:08
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved