Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Neelofa dan Anugerah Artis Paling Seksi di ABPBH ke-25

on 12 April 2012

Tahniah Neelofa kerana telah berjaya memegang anugerah Artis Paling Seksi pada ABPBH yang ke-25 baru-baru ni. Tapi korang semua jangan salah faham. Anugerah ini tiada dipertandingkan pun di ABPBH tu, cuma akim rasa anugerah ni patut diberikan pada Neelofa. yela, dia dah solek cantik-cantik, pakai baju lawa-lawa tapi tak menang sebarang anugerah pun kan. jadi tak salah rasanya kami anugerahkan Neelofa dengan anugerah artis paling seksi di malam ABPBH tu.

Sekurang-kurangnya terubat juga peminat Neelofa apabila artis kesayangan mereka ni tak berjaya merangkul anugerah artis baru wanita popular tu kan. apa pendapat korang?

 

ingin tengok kaum kerabat Neelofa yang cantik-cantik, klik sini
Birthday Party Neelofa yang sangat happening, klik sini
ingin lihat Neelofa tanpa make up, klik sini
lagi gambar Neelofa yang hot dan seksi, klik sini dan sini
Ranking: 5

{ 6 ong gedek gedek... read them below or add one }

remyhazza said...

memang seksi pun... terserlah lurah dendam......


12 April 2012 at 12:36
Spudin said...

cun nya dia ni ...! baju mcm otromen :D


12 April 2012 at 12:53
Phat said...

seksa u olssss


12 April 2012 at 13:03
Miziey said...

Peh! sexeh nyerrr~


12 April 2012 at 14:34
ShahzCudin said...

bape kilo sampah dikautnya agaknya tuh


12 April 2012 at 14:50
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved