Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Gempar!!! Dewi Payudara China Dicabul 'Live' Di TV

on 9 April 2012

Aktres seksi jelita China, Meng Qian dicabul oleh seorang peminat yang gagal menahan berahi dalam satu rancangan TV yang disiarkan secara langsung.


Digelar 'Dewi Payudara No. 1 China', aktres berusia 27 tahun kelahiran Beijing itu mengecap populariti selepas menjadi pengacara jemputan dalam rancangan bual bicara "Lady Guagua" di Star TV.

Dalam siaran terbaru rancangan bual bicara itu, seorang peminat fanatik meminta autograf Meng dan sewaktu menuju ke arah aktres itu, dia menghulurkan tangannya seolah-olah mahu bersalam.

Namun apabila peminat itu berada di hadapan Meng, dia tiba-tiba meramas payudara aktres tersebut yang pada ketika itu memakai baju yang mendedahkan bahagian dadanya. Walaupun terlewat, namun tindakan peminat gila berahi itu kemudiannya dihalang oleh pengawal peribadi Meng.

Yang menariknya, rata-rata pengguna internet memberikan komen dengan menyatakan bahawa peminat gila seks itu 'seorang lelaki yang bertuah' dan bukan mencemuhnya kerana berbuat demikian.


ingin baca kisah lapan juta penonton saksi peserta realiti dirogol secara ‘live’ di TV!, klik sini
ingin baca cerita mengenai artis Malaysia dicabul, klik sini
SUMBER
Ranking: 5

{ 7 ong gedek gedek... read them below or add one }

Cik tikah said...

x tahan sgt ler tuh. hohoh


9 April 2012 at 21:26
Cereal Guy said...

Aku rasa orang kata lelaki berahi itu bertuah lebih baik daripada mencemuh. Mencemuh kan perbuatan keji. Ko suka buat perkara keji? Boleh cemuh. Hahahaha. :D

Seriously, orang tu beruntung walaupun dia nampak desperate. :)


9 April 2012 at 21:26
Aida Omar said...

memang bertuah tak ramai yang boleh buat macam tu..hahaha.. sape suh pakai baju dedah tang tu..:P


9 April 2012 at 22:34
Hanif said...

kekekekek..bertuahnya dia!!


9 April 2012 at 22:58
my said...

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah


10 April 2012 at 00:07
remyhazza said...

tu ler.... sapa suruh tayang sangat.....
bertuah laki tu.......


10 April 2012 at 00:31
Aisyah Ahmad said...

kalau ada peminat cam tu kat Malaysia mesti dah kena hukuman.tapi salah siapa?


11 April 2012 at 07:35
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved