Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

SubhanAllah! Pokok Ditemui Dalam Paru-Paru

on 16 April 2012

Adakah anda masih ingat pesanan orang tua yang memberitahu supaya jangan menelan biji tembikai kerana takut benihnya akan tumbuh dalam perut?

Pesanan itu mungkin dianggap tidak munasabah tetapi beberapa doktor di sini terkejut apabila mendapati sebatang pokok fir kecil berdaun hijau setinggi lima sentimeter berada dalam paru-paru seorang pemuda, Artyom Sidorkin yang berumur 28 tahun.

Menurut sebuah akhbar semalam, Sidorkin pergi ke Pusat Kanser Udmurtian di sini, Rusia Tengah pada minggu lalu kerana batuk berdarah dan sakit dada.

Akhbar Komsomolskaya Pravda melaporkan, doktor-doktor pada awalnya mendapati terdapat tumor di dalam salah satu paru-parunya berdasarkan ujian X-ray tetapi setelah dibedah, mereka terkejut menemui pokok kecil itu.

“Mata saya berkedip-kedip sebanyak tiga kali kerana menganggap saya melihat benda lain. Saya kemudian memanggil pembantu untuk melihatnya semula,” kata Dr. Vladimir Kamashev yang membuat pembedahan itu.
Sidorkin berkata, sebelum ini doktor memberitahunya batuk berdarah itu bukan disebabkan dia dijangkiti sebarang penyakit.

“Ia sangat sakit seperti mencucuk dalam saluran badan. Terasa sakit yang amat sangat. Namun saya tidak pernah terfikir ada objek dalam badan saya,” kata Sidorkin.

Menurut beberapa doktor, adalah mustahil pokok kecil itu ditelan memasuki paru-paru manusia.
Mereka percaya Sidorkin mungkin menelan benih pokok itu yang kemudian membesar di dalam tubuhnya.
Sebahagian paru-paru Sidorkin dan pokok itu diawet untuk kajian lanjut.


ingin tengok lagi keajaiban Ilahi pada badan manusia, klik sini
SUMBER
Ranking: 5

{ 2 ong gedek gedek... read them below or add one }

remyhazza said...

Kuasa Allah......
Subhanallah....


17 April 2012 at 00:11
aswadz said...

siap bole membesar dlm tubuh lg.


18 April 2012 at 00:15
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved