Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Gambar | Aksi Ghairah Mikha Tambayong (Nada Cinta)

on 3 April 2012

Sebelum ini kita tidak mengetahui siapakah gadis bernama Mikha daripada seberang ini, namun setelah sinetron/drama daripada seberang, beliau memegang watak sebagai seorang murid sekolah bernama Nada kini sesiapa sahaja yang mempunyai Astro pasti kenal dengan Mikha.

Kembali kepada tajuk di atas, miera terkejut dengan beberapa info yang mengatakan Nada atau Mikha beraksi liar. Berikutan beberapa gambar yang boleh dikongsi bersama, tetapi Mikha tidak seteruk seperti yang disangkakan.

Dan berikut jawapan Mikha apabila ditanya oleh wartawan mengenai gossip ini :

“Itu bukan gambar aku. Ada sesetengah gambar aku memegang puntung rokok tapi jujurnya aku tak sukakan rokok. Ada juga gambar yang menampakkan bentuk badan aku gemuk pada hal aku tidak gemuk. Itu semua gambar orang lain yang dicantumkan pada wajah aku,” katanya selepas majlis doa selamat teater muzikal Gerimis Mengundang di istana Budaya di sini, Selasa.

“Aku berlakon untuk drama yang panjangnya sehingga 100 siri. Aku keluar penggambaran pada awal pagi dan pulang ke rumah juga awal pagi. Tidak mungkin Aku boleh terlibat dengan aktiviti yang tidak bermoral. Aku juga selalu ditemani ibu ke mana sahaja,” ujarnya.

Pelakon ini menambah, di Indonesia gambar tidak senonoh artis yang dilakukan dengan teknik komputer sering tersebar dan ia bukanlah sesuatu perkara yang mengejutkan buat mereka. Peminat akan faham jika melihat dengan teliti gambar-gambar berkenaan dan seterusnya membuat andaian sama ada hendak menerimanya ataupun tidak.


ingin download ataupun tengok secara streaming Nada Cinta, klik sini
SUMBER
Ranking: 5

{ 6 ong gedek gedek... read them below or add one }

Spudin said...

is this for real ? whoa..cannot go ..i'm traumatised


3 April 2012 at 16:08
Cik tikah said...

x tergoda pun. huhu...


3 April 2012 at 18:30
Hanif said...

geli ...
tak seksi..


3 April 2012 at 19:19
faiz fakhirin said...

wow...biasa la artist...nk populariti cpt...


3 April 2012 at 19:28
Rulita.park said...

bukan dia tau ini,banyak di indonesia yang fotonya di edit edit gitu,lagian mikha kan kalau syuting di temenin sama ibu nya.. ckckck di indonesia juga berita kayak gini gak terlalu di bicarakan.. hhe~ saya suka sama mikha kok..


3 April 2012 at 20:31
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved