Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Lapan Juta Penonton Saksi Peserta Realiti Dirogol Secara ‘Live’ Di Kaca TV!

on 16 February 2012

Salam sejahtera... Program realiti Big Brother versi Brazil mencetuskan kegemparan di negara tersebut apabila salah seorang pesertanya dirogol secara langsung di dalam kaca televisyen. Model, Daniel Echaniz dituduh mengambil kesempatan meratah tubuh pesaingnya, Monique Amin selepas berakhirnya satu program keramaian.

Dalam episod terbaru Big Brother Brasil itu, yang disaksikan kira-kira lapan juta penonton, menunjukkan Echaniz naik ke katil Monique sewaktu wanita tersebut sedang tidur dalam keadaan mabuk. Kemudian, dia menggeselkan tubuhnya dengan wanita itu sebelum berselimut. Monique yang berusia 23 tahun itu dikatakan tidak begitu sedar terhadap kejadian yang menimpa dirinya kesan daripada pengaruh alkohol.

Echaniz akhirnya disingkirkan serta-merta dari rancangan realiti tersebut dan bakal berhadapan hukuman penjara di antara enam ke 10 tahun jika disabitkan dengan kesalahan.


ingin download aksi lucah dalam 3gp, klik sini
Ranking: 5

{ 15 ong gedek gedek... read them below or add one }

ღ αεn ツ said...

Inilah masalahnya kalau pergaulan bebas macam tu -.- Singgah blog saya jugak :)


16 February 2012 at 02:41
Ms Velentine said...

alamak...i2lah,,,semua nak live sgt


16 February 2012 at 08:29
Razil Tahir said...

toksah lah nak alkohol sangat~~ XD


16 February 2012 at 21:45
Anonymous said...

alahai..kenape la yg menonton tu tak gi ckp stop..apo la..


21 February 2012 at 16:47
Wanzi said...

keje org tak bertamadun


21 February 2012 at 22:27
Hanif said...

kasihan pompuan tu..tapi siapa suruh mabuk..ni ler kesan alkohol..


22 February 2012 at 00:10
ROJAK said...

betul2 rogol ke cuma bergesel je


10 March 2012 at 11:36
MENU said...

sini pun byk programe realiti...tak lama lg ada ler kat Malaysia dpt snap live kes2 mcm ni...


19 March 2012 at 10:53
my said...

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah


10 April 2012 at 00:15
Terbakor said...

program tu sendiri yang salah sebenarnya..


18 June 2012 at 11:55
Anonymous said...

Tak nampak kena rogol pun...Tunjuk lah macam adegan dalam 'blue-filem' tu, boleh nampak 'batang' yang 'masuk


9 August 2012 at 17:13
Eriq Nas said...

orang putih ni..mcm2


6 September 2012 at 12:01
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved