Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Gambar Dan Video Lucah Adele Pemenang 6 Anugerah Grammy Kini Tersebar!

on 20 February 2012

Salam sejahtera... Adele kini berada di puncak tertinggi kerjayanya selepas menggondol enam anugerah dalam Anugerah Grammy kini dipalit kontroversi terbesar dalam hidupnya. Ini berikutan gambar dan video lucah beliau (Adele) telah tersebar. Gambar dan video berkenaan dikatakan telah diedarkan oleh teman lelakinya untuk membalas dendam terhadap Adele. Namun begitu Adele menafikan yang beliau adalah individu di dalam gambar dan video tersebut.


ingin tengok video lucah artis-artis Malaysia dan Hollywood, klik sini
Ranking: 5

{ 10 ong gedek gedek... read them below or add one }

Faizz's Jamil said...

tudia . search google teruih


19 February 2012 at 23:29
cinta siswi said...

manusia xleh tgk manusia lain senang.. mula la nk dengki.. haihhh..


20 February 2012 at 01:02
remyhazza said...

kesian kat adele......
pasal video tu...dh budaya dieorg...sex bebas
tapi yg disebarkan tu yg tk elok....


20 February 2012 at 09:45
Blog Keperawatan said...

Budaya seks bebas seperti semakin menggila di dunia in ya sahabat...

Salam Persahabatan Dari Indonesia


20 February 2012 at 13:03
Detective Fiqa said...

aptb =.= ish manusia manusia


20 February 2012 at 13:29
Phat said...

adele mmg sedap sore dia..lagu2 pun best..org putih bese bende2 ni x heran


20 February 2012 at 14:12
Pamie said...

memang kaki dengki ex bf c adele ni..dulu mintak duit lepas adele makin popular..macam2 la..


20 February 2012 at 14:44
beckhrooy said...

biasa la kalau tengah di puncak mesti ada org nak jth kan


20 February 2012 at 21:10
Cik tikah said...

mcm bukan adele je.


21 February 2012 at 18:25
Anonymous said...

adoi tu lar carik info x lengkap...xbace ke adele saman majalah perancis ni sbb ftnah die? kang xpasal2 ngn ngko2 skali die saman bru tau...tlong jge reputasi seorang blogger sbb dr blog lah reader dapat info yg sahih tp klu blogger mcm ko nih tau men hentam tnpe siasat yang buat blogger laen payah nih haih plek2...


21 February 2012 at 21:02
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved