Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Nasib Friendster Hari Ini

on 6 February 2012

Salam sejahtera... korang yang lahir tahun 80-an mesti pernah ada account friendster zaman-zaman dahulu kala tu kan? masa miera tengah bosan petang tadi, miera cuba untuk buka friendster sebab nak tengok apa perkembangan friendster hari ini. Sekali tengok, friendster bukan tempat untuk bersosial tetapi sudah jadi tempat main online game.

Ini semua gara-gara populariti Facebook dan Twitter yang buat Friendster ni makin dipinggirkan dengan kejam sekali. waktu Myspace bermaharajaleladulu-dulu pun, Friendster dah hilang banyak pengguna.

p/s: dengar cerita, facebook dah nak tutup. hoho
Ranking: 5

{ 14 ong gedek gedek... read them below or add one }

Zaf98 said...

huhuhuuu~ tak myspace, friendster, tak friendster, twitter~

tapi..., twitter lagi ramai pengguna dari fb kan? artisartis sume gune twitter~


6 February 2012 at 20:40
teha said...

alahai.. dlu asyik bkk friendster jee.. rindu pulak.. hehe


6 February 2012 at 21:00
Lady Emilya said...

huhu, saya tak ada friendster haha :D


6 February 2012 at 21:18
nurpiska said...

saya tak da friendster:)


6 February 2012 at 21:42
fyna said...

dulu fyna ada gak ms tue..
tapi kejap je active..skrg lagi la...
langsung tak bukak pun..
umpama tak pandang sebelah mata pun...hehehe..


6 February 2012 at 21:55
faizfakhirin said...

xpnh pn buat frenster..tahu dulu pn xtertarik langsung...cm budak2 jer rasa...sbb frenstr byk kanak2 riang..hehehe


6 February 2012 at 22:01
mirmashi said...

teringat dulu2 friendster mmg feymes among kwn2 . haha . kat sekola cite sal friendster . itu dulu ,skrg mcm2 da laman sosial :)


6 February 2012 at 22:11
ArulchelseA said...

kesian freindster...dulu aku ada..skang dah tk de..kih kih kih


6 February 2012 at 22:30
Hanif said...

apa nak buat ....saingan perniagaan ..
FB tak tutup ..tu ura2 ajer..dulu pun kata april 2011 nak tutup...heheheh


6 February 2012 at 22:33
Cik tikah said...

cinta cik tikah bermula di FS. ahaksss!!


6 February 2012 at 23:28
khairul said...

abg x pernah ada freinster


7 February 2012 at 00:06
cinta siswi said...

ape itu friendster?hehe.. :P


7 February 2012 at 00:14
:: Cik Nur :: said...

eh..lama dah xbuka friendster...lupa pasword..huhuhu


7 February 2012 at 00:16
syerah munchy's said...

ish3 , kesian kat frendster kankan :)


7 February 2012 at 11:42
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved