Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Wanita Ini Mempunyai Buah Dada Beracun

on 3 February 2012

Salam sejahtera... pada entri kali ini miera ingin mendedahkan mengenai wanita yang menggunakan aset mereka untuk memperdaya lelaki yang hidung belang. Jika geng wanita Zimbabwe merogol lelaki hanya untuk air mani tetapi di Thailand geng wanita memperdayakan lelaki kaya bagi merompak the real money.

Sekumpulan wanita yang kreatif dan berpengalaman luas dalam bidang seksual menggunakan buah dada mereka sebagai alat untuk merompak. Caranya adalah dengan mencalitkan sejenis dadah yang tidak berbau dan berwarna ke dada dan belahan buah dada mereka sebelum menggoda lelaki kaya itu ke ranjang asmara.

Mengapa di buah dada? Sebab wanita itu tahu bahawa lelaki akan menuju ke kembar seiras tersebut terlebih dahulu sebelum aksi seterusnya. (Kalau anda lelaki pasti anda tahu). Dan apabila lelaki yang gelojoh itu menghisap buah dada yang berdadah itu mereka akan terus hilang kesedaran dan di masa inilah wanita yang berDADAh ini merompak barang berharga lelaki "tak sedar diri" itu.

Dengan menggunakan kaedah ini, ketua geng ini yang juga berbuah dada @ wanita dilaporkan memperolehi sejumlah RM394,130 setahun dengan hanya bermodal lelaki menghisap dada. Buat masa ini, polis di sana telah menangkap 6 wanita yang berkaitan dengan jenayah tersebut


p/s: dunia oh dunia!
Ranking: 5

{ 12 ong gedek gedek... read them below or add one }

mimey eidah (owner fida story) said...

nice entry,ly buat owg len try,hahaha


3 February 2012 at 00:55
cik kiwi's said...

yekkkkkkkkkkkkkk..hahahaha. dasyatttt na merompak...


3 February 2012 at 00:55
Saddila said...

kembar seiras kak ?? kahkahkahkah serious kelakar ayat akak. ahhaa


3 February 2012 at 01:03
aswadz said...

kenapa ada statement "kalau anda lelaki pasti anda tahu"? siyesly, aku tak tau *play innocent


3 February 2012 at 01:05
FAIZ FAKHIRIN said...

hahahaha...byk bahaya ini sekarang,,,


3 February 2012 at 01:11
Eh Berita said...

sumber xde ke cik puan


3 February 2012 at 01:20
Lea Isnawi said...

hoho..perempuan makin advance nampaknya


3 February 2012 at 01:23
Miss Purple Ungu said...

dahsyat betul jenayah zaman skrg huhu


3 February 2012 at 07:03
naiemah_ramli said...

erkkkk..huhuhu..mcm2 lah =..=""


3 February 2012 at 10:43
maizatul azrina Yaakob said...

dahsyat tol...mcm2 cara nak guna janji idop senag...huhu teruk2... dunia oh dunia


3 February 2012 at 11:07
Koding said...

Memang padan...
Si jahat bertemu dgn si jahat...


3 February 2012 at 17:34
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved