Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Selamba Awek Ni Kencing Dihadapan Orang Ramai

on 9 February 2012

Salam sejahtera... Demi mempromosikan air kencing sebagai alternatif baja organik tanaman, awek ni sanggup melakukan aksi kencing sambil diperhatikan orang ramai. Orang ramai pula ramai yang mengambil gambar mahupun video aksi 18SX gadis tersebut. sungguh tak reti malu gadis itu. hoho

kencing yang dikumpulkan boleh dijual kepada pengusaha baja organik dengan harga 1 ribu Rupiah untuk 1 liter. Hasil daripada penggunaan baja organik air kencing yang telah diproses, hasil tanaman dikatakan lebih subur dan bersih.


p/s: macam ini punye orang pun ade jugak..ahaha
Ranking: 5

{ 25 ong gedek gedek... read them below or add one }

:: Into The New World :: said...

eeeiii.. xde kerja betol..
byk lagi cara nak promosi..
yg tu jugak dye nak buat..


9 February 2012 at 11:34
NURULHANIF said...

xdak keje sungguh..


9 February 2012 at 11:42
Cik Azizah said...

hish sengal namanya ni! huh


9 February 2012 at 11:50
Lea Isnawi said...

boleh plak die pancut mcm tu eh

err


9 February 2012 at 11:57
Miss Hidy said...

ewww....x senonoh sungguh...untungla laki yg tgok 2...


9 February 2012 at 12:04
[PCL] said...

ceh !..dowang ni mmg biadap tul.., hakikatnya organik drpd kencing mmg tak wajar even setelah diproses pun..tak lalu nk makan sayuran tuh.


9 February 2012 at 12:27
Cik Meeja said...

Ape nak jadila dunia zaman sekarang nih.. Pompuan pun langsung dah xtau malu..Orang yang menengok ni plak ha tebal muke..Tak senonoh sungguh..


9 February 2012 at 13:39
CekbOlat-bOlat said...

weyyy aku malu ar tgok ! ee.. bangang btollah.. buat demi duit.. mmg MURAH..


9 February 2012 at 13:43
mira maisara said...

woohaa.. wahai lelaki sekalian.. sila tutup mata andaa

*aku yg maluu


9 February 2012 at 13:43
cinnamon.com said...

kecing berdiri pulak tu..bersepah2..berapa la nilai dia kencing dpn orang..

tu la sifat orang2 kafir..

inilah dia baki2 tinggalan jahiliah


9 February 2012 at 15:09
LidiaSuraya said...

eeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww


9 February 2012 at 15:44
Lily said...

Punyalah selamba dia kencing -__-


9 February 2012 at 18:35
ZaroL said...

Haishh minah gila ni...bole pulak pempuan koncing diri. baru aku tau. Apo la nk jadi dia nih.


9 February 2012 at 19:24
ZaroL said...

Haishh minah gila ni...bole pulak pempuan koncing diri. baru aku tau. Apo la nk jadi dia nih.


9 February 2012 at 19:26
cik kiwi's said...

wohoooo..hebat gila minah ni..hahaha


9 February 2012 at 20:52
Saddila said...

jadahnya ?? eeee pengotor la -_-


9 February 2012 at 20:53
acheeqa farhana said...

xmalu betul ppuan ni...buat malu kaum snguh...


9 February 2012 at 21:43
Apis said...

Dalam gambar tu ditunjukan anak panah 2 orang kanak2 yang memerhatikan aksi ini


9 February 2012 at 22:50
Mrs.Yie said...

sayang seribu kali sayang,
ku sangkakan mempelam rupanya betik,
orangnya jelita rupanya cantik,
tapi sayang perangainya macam setanggggggg......

aik? pantun x jadi....


10 February 2012 at 01:10
Elih Japahar said...

Macam kenal je entry ni, ayat dan tajuk sebijik..mcm tak ada link kredit je..hehe


10 February 2012 at 06:24
zubir said...

Yg dok berdiri depan semua org lelaki... hahahha..


19 April 2013 at 14:29
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved