Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Pakaian Polis Wanita (Awek) Seksi Dari Seluruh Dunia

on 25 February 2012

Salam sejahtera... entri kali ini agak sempoi, miera ingin menunjukkan beberapa pakaian polis wanita (awek) yang seksi-seksi dari seluruh dunia. apa tunggu lagi, jom terjah dan cuci mata... phewit!!!



  



 

p/s: agak-agaknya ramai tak penjenayah serah diri kalau polis wanita di Malaysia berpakaian seperti ini??? renung-renungkan...
Ranking: 5

{ 9 ong gedek gedek... read them below or add one }

loli said...

Kalau penjenayah serah diri..? kalau kena attack camne? :D untung kan penjenayah tu :P


25 February 2012 at 06:04
Cik tikah said...

lagi suka orng nak buat jahat. haha


25 February 2012 at 08:00
maizatul azrina Yaakob said...

haha nak jadi polis pown kena berfesyen ea?? hikhik..


25 February 2012 at 09:17
beckhrooy said...

Macam model polis sja


25 February 2012 at 10:41
aiNa yaZiD said...

huyooo.. seksi gila~!! huhuhu.. ni polis ke model.. muehehe.


25 February 2012 at 12:16
Detective Fiqa said...

err. hahaha apelahh .maybe penyiasat pun nak jadi penjahat hahaha


25 February 2012 at 19:33
Aisyah Ahmad said...

hahaha.kalau warden pakai seksi cam tu semua nak buat jenayah sb dpt tgk polis seksi.hehehehe


25 February 2012 at 22:22
remyhazza said...

masaalah nye ada ke polis wanita kat mesia solid macm nie......he3


26 February 2012 at 00:27
Terbelog said...

polis tipou tu haha


27 March 2012 at 17:26
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved