Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

(Mangastream) Selamat tinggal NARUTO, BLEACH & ONE PIECE

on 14 February 2012

Salam sejahtera... miera ada satu berita yang kurang menyenangkan bagi peminat manga (komik dari Jepun). Satu laman web yang terkenal dengan manga Naruto, Bleach, One Piece, Hunter x Hunter, Katekyo Hitman Reborn, Claymore dan D.Gray-man (kebanyakan dari JUMP) telah diberhentikan serta merta atas kerana permintaan daripada Viz Media, sebuah syarikat yang memegang lesen terhadap manga yang disebutkan di atas. Susulan dari kenyataan Viz Media itu, Mangastream terpaksa mengeluarkan semua manga di bawah perlesenan Viz Media.


p/s : rasa-rasanya banyak lagi kan alternatif lain. korang kena bodek sikit pakcik google tu. ehehe
Ranking: 5

{ 13 ong gedek gedek... read them below or add one }

faiz fakhirin said...

mana bleh camtuuuu...aahhhh tidak...time naruto tgk hot story cam ni la dia nk buat hal...


14 February 2012 at 15:25
b0an said...

tengok kat mangareader.net laa...


14 February 2012 at 15:29
ShahzCudin said...

ah! sume dorg nk stop..


14 February 2012 at 15:44
Nyue said...

sje nak stop...ee..


14 February 2012 at 16:27
Mohd Norafzal said...

afzal baca kat mangareader :)


14 February 2012 at 17:50
Azek zk said...

banyak lg rasanya sumber lain. hehehe.


14 February 2012 at 17:53
Detective Fiqa said...

kalau DC kene stop.! memang kene bakau jeee!!!


14 February 2012 at 18:00
Cik tikah said...

naseb baik x suka baca cite2 tuh. hehe


14 February 2012 at 18:41
Zaf98 said...

kat mangastream takde...kat mangareader kan ada~ mangabit pun~

tapi...sy jarang bace manga~ teng0k anime lagi bagus~

eh??? akak pun layan gak kea?


14 February 2012 at 19:32
naiemah_ramli said...

nasib baik la kurang minat kartun ni ^_^


14 February 2012 at 20:35
remyhazza said...

nasib baik remy tak minat...... he3


14 February 2012 at 23:36
Kamikongsi said...

adoi. Kenapa aku baru tahu ni. Mana port aku nak baca ni.. tak best la macam ni. wat der betul


15 February 2012 at 00:14
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved