Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

(Video Parodi) Pekerja KFC Tidak Pukul Pelanggan!!!

on 12 February 2012

Salam sejahtera... miera ada satu video parodi mengenai kes pergaduhan yang membabitkan pelanggan dan pekerja Kentucky Fried Chicken (KFC) di I-city baru-baru ini. video parodi ini dirakam oleh Andrew Boey dan telah dimuat naik di laman Facebook pada 10 Februari yang lalu. di dalam video ini, beliau sendiri telah pergi ke KFC untuk membeli hidangan disana dan didapati beliau dapat pulang ke rumah dengan  selamat. (tidak dipukul pun). pekerja KFC yang bertugas ketika itu pun telah melayan beliau dengan mesra sekali.


Siapa kata jika anda pergi ke KFC, anda akan dipukul oleh pekerja KFC tanpa sebab? Jika anda datang dengan cara yang baik,kedatangan anda sememangnya dialu-alukan. abaikan Kes Pekerja KFC yang kurang ajar itu kerana kejadian terbabit bukannya berlaku disemua tempat. jika kita mengamalkan sikap toleransi dan saling memahami, segala urusniaga yang kita jalankan akan berjalan dengan lancar.


p/s: miera selalu makan kfc semasa dating. ehehe
Ranking: 5

{ 9 ong gedek gedek... read them below or add one }

HalimKich said...

bleh join miera pi deting x?? dpt mkn kepsi hihihi


12 February 2012 at 03:57
Boyz_ed said...

Amboih ! Hahaha ! Saya nak KFC . Xnk kena pukul . Ayat xleh bla jekk . :D


12 February 2012 at 12:50
remyhazza said...

ala...kalau kita tak kurang ajar...takde sapa2 pun yg nak marah kan ?


12 February 2012 at 14:50
cinnamon.com said...

BUAT SENDIRI AJE AYAM GORENG TU..

TAK ADA NAK GADUH2..


12 February 2012 at 15:09
Aisyah Ahmad said...

kerana nila setitik,rosak susu sebelanga :)


12 February 2012 at 21:50
Gary Asip said...

baru post pasal ni jugak.. :)

http://www.garyasip.com/2012/02/kes-pekerja-kfc-pukul-pelanggan.html


12 February 2012 at 22:03
Princess Nusy said...

xcukup gaji ke sampai pukul2 tu..ishk3..=.="


12 February 2012 at 22:47
naiemah_ramli said...

erkkk..jom miera blnja KFC..hikhikhik :P


13 February 2012 at 03:03
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved