Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Sanggup Buka Tudung Untuk Menyertai Uji Bakat Program Realiti 'On Air'

on 17 February 2012

Salam sejahtera... Ada peserta wanita yang sanggup buka tudung untuk jadi popular (glamour). Selain itu, ada juga yang sanggup tidur di dalam kereta semata-mata untuk mendapat borang peryertaan uji bakat 'Program Realiti ON AIR' oleh ASTRO. Betapa murahnya iman mereka ini.

Kata Aznil Nawawi dalam kolumnya di HM, 12 Februari lalu mendedahkan gelagat peserta-peserta dalam rancangan realiti On Air yang kini sedang disiarkan di Astro. Kata Aznil, ada yang terus menunggu walaupun borang yang dikhususkan untuk uji bakat itu telah habis diedarkan. Mereka sanggup melakukan apa-apa sahaja untuk menyertai program itu.

Yang paling mengejutkan, Aznil juga mendedahkan ada peserta bertudung yang gagal dalam uji bakat pada hari pertama sanggup menanggalkan tudung untuk  mencuba nasib pada hari kedua uji bakat.


p/s: betapa hebatnya penangan program realiti yang mampu membuat mereka popular sehinggakan mereka terlupa pada pencipta-Nya.
Ranking: 5

{ 19 ong gedek gedek... read them below or add one }

noorniey Azman said...

biasalah...pompuan..nak glamour macam2 cara diorang wat.hukum hakam dah tak hirau dah..


17 February 2012 at 07:53
kyoshi_sousuke said...

sggup ye buat cm tu sekali..ish2


17 February 2012 at 08:36
Cik Rose Cute said...

Glamour atas dunia buat apa...


17 February 2012 at 08:58
Aida Omar said...

astaga!! popular didunia sementara je tu.. di dunia akhirat tak sepopular mana :( sedih dgr sampai sanggup buat apa saja..


17 February 2012 at 09:50
Azek zk said...

sanggup menggadai agamanya semata-mata utk populariti yg sementara.


17 February 2012 at 10:34
Domo_mucuk :3 said...

Murah betul iman diorang ue. Haihhh -,-


17 February 2012 at 10:54
Nizam Ijam said...

iman di tahap terendah..


17 February 2012 at 11:28
Fathiah Hamim said...

heh tak mengejutkan. even time start keje pun bukak tudung, neh pulak nak masuk tv.


17 February 2012 at 11:47
cik kiwi's said...

dunia nak kiamat. cmnilah. haishhh


17 February 2012 at 13:14
cinta siswi said...

eee.. berusaha jd hebat di mata ALLAH bukan di mata manusia.. :)


17 February 2012 at 16:23
remyhazza said...

manusia biler giler glamor camtu lah..... lupa diri lupa adat resam.... lupa segalanya.... janji femes....


17 February 2012 at 23:49
naiemah_ramli said...

erkkk...smpai mcm tu skali =..="


18 February 2012 at 01:53
jojo said...

nk salahkn wanita tu xleh jg. dh mmg hakikatnya dunia hiburan di malaysia ni lebih memerlukn org yg begitu.. samala dgn sape2 yg nk jd artis. kalu xleh kena pegang, kena peluk, kena tindih, kena pakai seksi, mmg xlakula. adakah arahan pengarah >pnting dr arahan tuhan?? fikir2la..


18 February 2012 at 02:11
yastro said...

sanggup buka tudung ehh? Kalau deoa suh buka pakaian lak? Ada yang sanggup gak kerrr?


18 February 2012 at 17:53
Anonymous said...

alah peserta AF pon lebih kurang.....ada tu lepasan sekolah agama...pakai tudung labuh molek tp..................masuk AF terus bukak.....gilo


3 March 2012 at 17:08
Anonymous said...

btol tuh! aisyah af yg kecik molek tu skolah agame. msuk af trus hilang tudung. nauzubillah minzalik -.-


17 March 2012 at 02:38
HISAM said...

Bukankah dunia diibaratkan seperti air laut, semakin diminum semakin menambah haus?


“Andai anak Adam diberi satu lembah emas, niscaya dia akan meminta yang kedua hingga tanah menyumpal mulutnya (mati).”

(Al – Hadits)


Amat benarlah sabdaan kekasih kita yang mulia, Rasulullah SAW dalam satu hadith (mafhumnya):

“Jika kamu mendatangi Allah sejengkal, Allah akan menghampirimu dengan sehasta,

jika kamu menghampiri Allah sehasta, Allah akan mendekatimu dengan sedepa,

jika kamu datang dalam keadaan berjalan menuju Allah, Allah akan berlari mendapatkanmu,

jika kamu berlari, maka Allah akan datang dengan kadar yang lebih pantas”


8 April 2012 at 14:41
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved