Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

buku cerita kanak-kanak ada adegan sex

on 10 February 2012

Salam sejahtera... sememangnya kanak-kanak dan buku komik tidak dapat dipisahkan sperti kata-kata arwah P Ramlee, bagai irama dan lagu. Tetapi, sebagai ibu bapa, kita perlu lebih berhati-hati dalam pemilihan buku komik sebelum memberi anak-anak membaca. ini kerana, terdapat juga buku komik yang menyelitkan adegan seks dan ianya tidak bagus untuk minda mereka.

klik untuk lebih jelas

p/s: tak senonoh betul penulis buku ini. adessss
Ranking: 5

{ 11 ong gedek gedek... read them below or add one }

Anonymous said...

ni nak ngajor bebudak jadi bapok, mangkuk punya penulis


10 February 2012 at 01:59
ZaroL said...

Sengal punye komik. serong !


10 February 2012 at 03:24
Spudin said...

sialan penerbit buku ni...jgn mrh penulis je..penerbit pun sme


10 February 2012 at 03:30
Lily said...

Cerita dewasa ke apa? Dasyat gila smpai ada benda cmni dlm buku kanak2 -__-


10 February 2012 at 04:25
NazuerahAzhar said...

er.. sengal punya penulis.


10 February 2012 at 06:40
Azekzk said...

bahaya betul buku tu.


10 February 2012 at 09:21
Teesaz said...

warghhh!! ngeri giler...!!!


10 February 2012 at 12:07
cik kiwi's said...

masyaAllah...teruk bebenorrr


10 February 2012 at 18:41
naiemah_ramli said...

erkkkkk !!! ada jga ek..plik2


11 February 2012 at 17:18
NOVA said...

bahya betui aiihhh buku tu... huhuhuhu boleh rusak budak2....


11 February 2012 at 21:08
Anonymous said...

kena baca habes la buku ni
buku ni terbitan organisasi anti sexual abuse di kalangan kanak2

dia nak sedarkan kanak2 yg perbuatan macam dalam buku tu tak betul dan kena elakkan

sebab budak2 tak tau pun kalau orang dewasa ajak tidur atau sentuh diorg punya kemaluan atau badan

jadi diharapkan dengan apa yg buku ni cerita menurut gaya bahasa budak2, mereka akan terus report pada parents mereka

ni bukan mengajar buruk...ko kena baca page buku tu sampai abes di mana pakcik budak tu kena tangkap polis


5 April 2012 at 03:29
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved