Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Gambar Artis Youtube Yang Baru Selepas Najwa Latiff

on 9 February 2012

Salam sejahtera... Siapa Tasha Manshahar ni? inilah artis Youtube tanah air yang semakin popular pada masa sekarang dengan lagunya yang berjudul 'Be Mine'. Video Youtube yang berjudul ‘Be Mine‘ nyanyian Tasha Mashahar telah mencecah 40 ribu penonton hanya dalam masa empat hari sahaja.

Oklah, selamat maju jaya buat artis Youtube yang baru ini iaitu Tasha Manshahar dan tidak hanya nanti menjadi artis di Youtube saja malah akan menjadi real artis di luar sana juga dengan imej bertudung yang cukup sopan.


p/s: kalau artis blog, macam mana pulak ye. ehehe
Ranking: 5

{ 14 ong gedek gedek... read them below or add one }

puteri kasih said...

miera tak nak try ke? hehehe


9 February 2012 at 01:31
Discrim said...

lagii?asal sume pompuan je..diskriminasi kaum ni..kaum laki pun nk famous gak..he2..singgah2 la blog sy..blog pasal motivasi remaja dan perhubungan sosial..dselitkan dgn unsur2 humor..dlm proses preview lagi..nak dapatkan pandangan dari pembaca..sudi la singgah dn tngglkan komen..tq


9 February 2012 at 02:44
naiemah_ramli said...

cantikkk.. :)


tu la..tnggu jga ni bila akn muncul artis blog ni ^_^ hikhikhik


9 February 2012 at 03:39
Spudin said...

ala ..aku artis Blog ..aku tak kecoh pun (dlm mimpi) ..haha ...buatla cter pasal aku yang tengah meningkat naik ker,apa ker ..ada jugak faedah ..aku boleh jugak like banyak2 ..hahaahhha...just joking :D


9 February 2012 at 04:14
Cik tikah said...

ada dgr gak lagu dia tapi suara dia biasa je la. dah selalu dgr. hehe..


9 February 2012 at 08:39
♪ cik katak ♪ said...

tak dgr lagi..
tapi cam dah boring alih-alih artis youtube.


9 February 2012 at 09:50
Phat said...

x tengok lagi u tube si tasya ni tasha shila phat kenal la


9 February 2012 at 10:03
Lea Isnawi said...

cantek la die ni
teringin nak dgr die nyanyi


9 February 2012 at 10:42
Sharifah Syahirah said...

miera..awk la nnnti jadi artis blog.


9 February 2012 at 12:03
Aida Omar said...

tak pernah tgk lagi kot video dia nie.. nampaknya tak termasuk dalam 40 riban tu la..haha. cantik manis je orgnye..semoga berjaya la buat dia.

artis blog terkenal dalam dunia maya je..haha


9 February 2012 at 12:54
Detective Fiqa said...

pernah dgr n tgk la dia ni :D


9 February 2012 at 16:47
cik kiwi's said...

dia ni budak maktab. and. pliss. kitorang tak boleh jadi penyanyi..huhu


9 February 2012 at 20:52
Alieza Dayasari said...

yup.. budak maktab kan..
oklah tu... IPIK kan.. kawan saya asyik dgr lagu dia jer ... hihi
sampai saya pun kenal dah... dr kenal smpai jadi kenal.


19 April 2012 at 21:27
Nuzul Haziq said...

asyik artis youtube..bosan pulak rasanya..ps2 pompuan je..ish3...


21 April 2012 at 12:23
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved