Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Budak tercantik di dunia, Little Loli vs Budak Tercantik di Malaysia, Mia Sara

on 3 February 2012

Salam sejahtera... hari ini, miera ingin meminta jasa baik dan pendapat dari para pembaca sekalian mengenai dua orang budak yang mendapat gelaran 'budak tercantik' di arena masing- masing. Calon-calonnya adalah:

Calon Pertama : Little Loli (budak tercantik di dunia)


Calon Kedua : Mia Sara (budak tercantik di negara kita)


apa pandangan korang? korang nilaikan sendiri ya!
Ranking: 5

{ 21 ong gedek gedek... read them below or add one }

naiemah_ramli said...

2 2 cantik..tp..bdak tercantik di dunia tu mcm cantik skit..hihihihi..^___^


3 February 2012 at 09:02
Ms Velentine said...

bg akak...xle guna istilah cantek lg kot tuk budak2 ni...kalo cute n comel kak rasa mia comel dr budak 2 kot


3 February 2012 at 09:34
Fathiah Hamim said...

mia lagi comel. sebab yang loli tuh ada luka kat tapak tangan dia. :P


3 February 2012 at 10:16
fatin amalina husna said...

semstinya mia sara nasuha!!
skong malaysia..kah3..


3 February 2012 at 10:29
Masz Sidek said...

mia lagi comel....


3 February 2012 at 10:42
Zaf98 said...

akak! saya rase...mia lagi c0mel & cantik! harap...mia pun disenaraikan dalam budak tercantik & terc0mel di dunia~ huhuhuuu~


3 February 2012 at 10:49
Cik Azizah said...

mia lagi comey! untung makayah die kan..


3 February 2012 at 10:50
cik kiwi's said...

little loli mmg cntik. ehh. tapi dia bkan tercantik di china ke? err


3 February 2012 at 11:10
LynnDamya said...

err...boleh x yg anak org putih tu comel lg..hehehe :p


3 February 2012 at 11:13
Norhalizah Mohamed said...

dua2 pun kiut and cantik.


3 February 2012 at 11:19
wanmirara said...

wa lagi comel la drakula ! hehe, tetibe. opkos mia sara :D


3 February 2012 at 11:33
Nur Hannah said...

I vote for Mia Sara !! muahahaa :3


3 February 2012 at 13:27
Rahmah Ram Ram said...

dedua pun cantik dan menarik..tapi lebih suka kalau ianya datang dari negara kita sendiri of course adik mia sara...


3 February 2012 at 14:12
aisya said...

lagi suke tgk mia.. hehe


3 February 2012 at 14:27
aswadz said...

anak buah aku lg cantik kot. hehehe...


3 February 2012 at 17:52
Anonymous said...

ramai lagi cantik dari mereka cuma tak di expose je


4 February 2012 at 01:27
Scarlett O'Hara said...

Anak sedara akak lagi cantik! :D
Mia lagi cantik antara dua org tu.


4 February 2012 at 07:32
NuruAshiA ♥ said...

mana tak cntek, kalo dah kacukan KOREA US :) aiyaa.. mmg superb..besar nty mmg ley jd miss world punye..Umppphh


4 February 2012 at 13:06
Nini Hartini said...

Salah gambar nie...tu bukan little loli tapi mukanya iras little loli. little loli dr china, budak pic atas tu dr korea (american-korea)..


12 February 2012 at 07:59
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved